Αποκτήστε το δικό σας κατάστημα!

Ενημερωθείτε άμεσα και αποκτήστε και εσείς το δικό σας κατάστημα
Εύα Μαρί

Γίνε μέλος της ομάδας μας!

Θέλεις να βελτιώσεις την επαγγελματική σου πορεία και να μοιραστείς μαζί μας τον ενθουσιασμό και το όραμα για δημιουργία; Τότε είσαι στο σωστό μέρος, σε ένα περιβάλλον με εκτίμηση και σεβασμό, γεμάτο ανθρώπους που θα σε στηρίξουν στα επόμενα βήματα σου.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπεύθυνη ανάπτυξης του δικτύου κα. Κράβαρη Καλλιόπη στο τηλέφωνο 2322020383 & 6977405248 και την ηλεκτρονική διεύθυνση info@evamari.gr

Σύστημα Δικαιόχρησης

Η Δικαιόχρηση (franchising) είναι από τις πιο ασφαλείς και επιτυχημένες μεθόδους ανάπτυξης.

Στο Σύστημα της Δικαιόχρησης εμπλέκονται ο δικαιοπάροχος (Franchisor) και ο δικαιοδόχος (Franchisee). O δικαιοπάροχος επιτρέπει στο δικαιοδόχο να ασκεί επιχειρηματική δραστηριότητα σε μια συγκεκριμένη περιοχή, παραχωρώντας του το αντίστοιχο δικαίωμα (Franchise). Απαραίτητο σε αυτή την περίπτωση είναι να χρησιμοποιούνται το εμπορικό σήμα και η επωνυμία, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες καθώς και ο τρόπος λειτουργίας που έχει αναπτύξει ο δικαιοπάροχος.

Δίκτυο Franchise

Το δίκτυο Franchise εξασφαλίζει ένα δοκιμασμένο πρότυπο με υψηλής ποιότητας προϊόντα, συχνή ανανέωση της γκάμας τους και νέες καινοτομίες υπηρεσιών ενώ παράλληλα παρουσιάζει καλή σχέση ποιότητας – τιμής, αξιοπιστία και αναγνωρισιμότητα.

Ο κλάδος

Ο κλάδος των τροφίμων παρά τις δύσκολες συγκυρίες παραμένει ένας από τους πιο υγιείς κλάδους της ελληνικής οικονομίας, παρουσιάζοντας αντοχή στις πιέσεις. Ο κλάδος της αρτοποιίας εντάσσεται στον κλάδο των τροφίμων και παρουσιάζει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Ειδικότερα για τα επόμενα έτη οι προοπτικές των αρτοσκευασμάτων χαρακτηρίζονται θετικές σύμφωνα με τους αναλυτές και τις διεθνείς τάσεις.

Κάποιοι από τους σημαντικούς παράγοντες ανάπτυξης θεωρούνται η ποικιλία προϊόντων, η ποιότητα και οι υψηλές προδιαγραφές, η φρεσκάδα και οι ανταγωνιστικές τιμές. Το Εύα Μαρί δίνει μακρόχρονη έμφαση σε αυτούς τους παράγοντες προσφέροντας σημαντικό πλεονέκτημα.

Υπηρεσίες εντός δικτύου

Η εταιρεία προσφέρει ένα δοκιμασμένο πλέγμα υπηρεσιών που καλύπτει όλο το εύρος από την αρχική ιδέα έως και την τελική λειτουργία του καταστήματος, στηρίζοντας κάθε νέο συνεργάτη. Έτσι, οι δικαιοδόχοι επωφελούνται από υπηρεσίες όπως η αρχική εκπαίδευση και η καλά οργανωμένη κεντρική διαδικασία προμηθειών.

Για παράδειγμα, η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα σύστημα εφοδιασμού και προμηθειών που καλύπτει τις ανάγκες των συνεργατών γρήγορα και σε ανταγωνιστικές τιμές για όλη την γκάμα των προϊόντων εντός του δικτύου της. Αυτό δίνει την δυνατότητα στους συνεργάτες να νιώθουν ασφάλεια και αφοσιωθούν απερίσπαστοι στην εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Έχεις ερωτήσεις;

Το Εύα Μαρί αποτελεί μια μοναδική πρόταση franchise που αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο του λιανικού εμπορίου προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

Η συνολική επιχειρηματική πρόταση του Εύα Μαρί έχει σχεδιασθεί ώστε να προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά διαφοροποίησης, όπως και νεωτεριστικά στοιχεία.

Επικοινώνησε μαζί μας για να συζητήσουμε όλες τις απορίες! Γιατί το πώς, το γιατί και το που, έχουν απάντηση!